Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Το Κοινωνικό Ιατρείο συνεχίζει να πηγαίνει κινηματογράφο .

ΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΣΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ & ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ
Φωτογραφία του χρήστη Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 9-4 στο ΤΕΧΝΟΥΡΓΕΙΟ θα προβληθει ( σε δυο προβολες 7μμ & 8.30 μμ ) η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΘΑΝΙΤΗ "INVISIBLE" ( 10 διεθνή Βραβεία και συµµετοχή σε πάνω απο 20 φεστιβάλ σε όλο τον κόσµο, από τη Σαγκάη και το Σίδνεϋ, µέχρι το Λος Άντζελες και το Σικάγο)
Μετα το τελος της β προβολης θα ακολουθησει ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τον ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Ο Δημήτρης Αθανίτης είναι σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε σινεμά και αρχιτεκτονική. Είναι μέλος της Ευρωπαικής και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η πρώτη ταινία του «Αντίο Βερολίνο» (1994) κέρδισε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τον νεωτερισμό του, ενώ η δεύτερη ταινία του «Καμιά Συμπάθεια Για Τον Διάβολο» (1997) ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Αλέξανδρο και κέρδισε το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας με τη Λένα Κιτσοπούλου. Η ταινία του «2000+1 Στιγμές» (2001) επιλέχτηκε από τον αυστραλό κριτικό Bill Mousoulis ανάμεσα στις 10 καλύτερες ταινίες στον κόσμο για το 2001 στο Senses of Cinema, ενώ η προηγούμενη ταινία του, «Τρεις Μέρες Ευτυχίας» (2012) κέρδισε 4 διεθνή βραβεία και άλλες τόσες υποψηφιότητες της Ακαδημίας.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ένας πατέρας χάνει...
τη θέση του στον κόσμο. Ο Αρης είναι ένας μοναχικός 35άρης, χωρισμένος, που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Όταν απολύεται χωρίς καμιά προειδοποίηση, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος, καθώς νιώθει θύμα μιας ακραίας αδικίας. Όμως ο Άρης δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί του και τον εξάχρονο γιο του…
Με επίκεντρο την περιοχή του Ασπρόπυργου, ο Δ. Αθανίτης αναπτύσσει μια ιστορία εμμονής και εκδίκησης. Αγωνιώδης ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή μέχρι το (απρόσμενο) τέλος, με την κάμερα καρφωμένη στο εκφραστικό -απελπισμένο αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένο- πρόσωπο του Γιάννη Στάνκογλου.
Που ξεχνά (;) πως στο πλευρό του υπάρχει ένα παιδί, για το οποίο ο πατέρας είναι ο κόσμος όλος. Ένα παιδί που παλεύει με τον κόσμο των μεγάλων. Ένα κόσμο αόρατο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
οι: Γιάννης Στάνκογλου, Κόρα Καρβούνη, Κώστας Ξυκομηνός, Εύα Στυλάντερ, Μενέλαος Χαζαράκης, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Νικολίτσα Ντρίζη και ο μικρός Χρήστος Μπενέτσης.
Η πρωτότυπη ΜΟΥΣΙΚΗ της ταινίας είναι από τον Papercut,
η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι του Γιάννη Φώτου,
την καλλιτεχνική διεύθυνση, τα ΣΚΗΝΙΚΑ και τα κοστούμια υπογράφει η Στέλλα Κάλτσου,
και το ΜΟΝΤΑΖ ο Σταμάτης Μαγουλάς.
Το ΣΕΝΑΡΙΟ της ταινίας υπογράφουν ο Δημήτρης Αθανίτης με τον Γιώργο Μακρή, ενώ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ είναι ο Πάνος Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Αθανίτης με τη στήριξη του ΕΚΚ και της ΕΡΤ ΑΕ.
INVISIBLE
H νέα ταινία του Δημήτρη Αθανίτη
Έγχρωμη, 84’, ΕΛΛΑΔΑ
ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 7μμ & 8.30 μμ
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ οσους βοηθησαν για την εκδηλωση
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΤΗ ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΦΑΓΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου