Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία...αυτή την Παρασκευή στο Φετιχέ Τζαμί στις 9 μ.μ.

Μια ακόμη εκδήλωση του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου "Όλοι μαζί" αυτή την Παρασκευή μετά από την πετυχημένη του Σαββάτου στο ΦΕΤΙΧΕ ΤΖΑΜΙ
στις 4 Οκτωβρίου 2013  Ώρα 9 μ.μ.

Η παράσταση της Μάνιας Παπαδημητρίου πού παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!

Η ηθοποιός πραγματεύεται το θέμα Μνήμη και τα συνεπακόλουθά της. Σε απόπειρα ανασκόπησης του παρελθόντος δίχως το στοιχείο της νοσταλγίας, επιχειρεί να φωτίσει τους μηχανισμούς που συγκροτούν εικόνες και ψευδαισθήσεις σε αναμνήσεις, στην προσωπική μνήμη του καθενός.

Σε μια χώρα που η σύγκριση του παρόντος με το παρελθόν, κυριαρχεί τυραννικά στην καθημερινότητα, η παράσταση αποδομεί την αλήθεια της συλλογικής μνήμης. Tα τρία τελευταία χρόνια, έννοιες με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές, μοιάζουν να μετασχηματίζονται μπροστά στα μάτια μας. Ποια είναι η λύση για να αποφύγουμε το σοκ και να αντισταθούμε; Ποιος είναι ο τρόπος για να αντέξουμε την πραγματικότητα;

Μαζί της ο Άρης Γραικούσης στο πιάνο και στο τραγούδι.

Δείτε σχετικό βίντεο

Το βίντεο αναρτήθηκε από IANOS Alysida Politismou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου