Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝ.ΙΑΤΡΕΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 25/07/2014 

Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις στη περιοχή της Γάζας από τα ισραηλινά στρατεύματα έχουν προκαλέσει χιλιάδες θύματα. Τα περισσότερα από αυτά είναι άμαχοι & παιδιά Υπάρχει άμεση ανάγκη φαρμάκων. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έκαμε γνωστό πώς ήδη το 30% των φαρμακευτικών αποθεμάτων έχει εξαντληθεί ενώ τα υγειονομικά υλικά έχουν εξαντληθεί σε ποσοστό 50%, την ώρα που ο αριθμός των θυμάτων πολλαπλασιάζεται καθώς οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού συνεχίζονται.

Τo κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ , μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ,συντασσόμενο με την ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, ξεκινά καμπάνια ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Καλούμε τις συλλογικότητες και τους πολίτες της πόλης μας να στηρίξουν την προσπάθεια μας αυτή, έτσι ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές & να μετριαστεί η τραγωδία . 

Μέχρι ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ μπορείτε να φέρνετε στο ΚΙΦΝ, απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό κατά τις ώρες λειτουργιάς του. Υλικά που χρειάζονται άμεσα είναι:

 • Οροί • Γάζες • Ράμματα • Χειρουργικά γάντια • Αντιβιώσεις & Αντιφλεγμονώδη παντός είδους.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2634 400064. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 

            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   
 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ                                               ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου