Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ελάτε να τσικνίσουμε στο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο


Φωτογραφία του χρήστη Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Την ΠΕΜΠΤΗ 16/02/2017 στο χωρο του ΚΟΙΝ.ιΙΑΤΡΕΙΟΥ (Αθ.Νοβα 68 -εναντι φουρνου Κυριτση ) ελατε να ΤΣΙΚΝΙΣΟΥΜΕ , οπως το επιβαλλει η παραδοση της μερας ,ΣΤΙΣ 12 μ.μ
Γιατι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ " ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ & γιατι οπως λεει & ο λαος "Ο πλούσιος έχει τα φλουριά, έχει ο φτωχός τα γλέντια."
ΧΑΡΑ ΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ οσους βοηθησαν για μια ακομη φορα στην διοργανωση της εκδηλωσης & συγκεκεριμενα
ΚΡΑΣΙ ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
Καβα Μαρλαφεκας, Πρατηριο οινου Αλεξοπουλος, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ (απο ΠΑΤΡΑ)
ΦΟΥΡΝΟ
Αρτοπολις
ΧΑΡΤΙΚΑ --ΠΟΤΗΡΙΑ κα
ΤσελιοςΣπυρος,
ΚΡΕΤΙΚΑ
κρεοπωλειο ΔΟΥΡΟΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Παπαδοπουλος Χρηστος (Μαλαματα Δωριδας)
Τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (οι τρεις εβδομάδες που συμπεριλαμβάνονται στο τριώδιο είναι, η Απολυτή ή Προφωνή, η Απόκρεω και η Τυροφάγος). Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας (Απολυτή) σταματούσε η συνηθισμένη νηστεία της Τετάρτης και της Παρασκευής, ενώ στη δεύτερη εβδομάδα (απόκρεω) ίσχυε η νηστεία, έτσι η Τσικνοπέμπτη αποκτούσε ιδιαίτερη σημασία και εθεωρείτο εορτάσιμη ημέρα και το τραπέζι ήταν γιορτινό. Ονομάζεται τσικνοπέμπτη γιατί την ημέρα αυτή το δείπνο αποτελείται από κρέας ψημένο στα κάρβουνα ή τηγανισμένο, δυο τρόποι μαγειρέματος που βγάζουν έντονη τσίκνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου