Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Δελτίο τύπου για την παραλαβή αναπηρικού αμαξιδίου 18/4/2018

Παραλάβαμε σήμερα από το 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ σχολείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ένα αναπηρικό αμαξίδιο για ενήλικες , το οποίο θα βρίσκεται στα γραφεία μας & θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους οσους αντιμετωπίζουν προσωρινα κινητικά προβλήματα .
Η χρήση του αμαξιδίου θα γίνεται με την μορφή του δανεισμού . Όσοι το έχουν ανάγκη θα το χρησιμοποιούν για όσο το χρειάζονται & μετά θα το επιστρέφουν στο Κοινωνικό Ιατρειο.
Η χρήση αφορά όλους τους συμπολίτες μας ( ασφαλισμένους η μη)
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσουμε , μέσα από την διαδικασία συλλογής καπακιων , να έχουμε στην διάθεση μας ένα αμαξίδιο για παιδιά .
Θελουμε , ως κοινωνικό ιατρειο , να ευχαριστήσουμε το 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ( διευθυντή, δασκαλους, γονεις & παιδιά ) , για την προσφορά του .
Μια προσφορά που προάγει τόσο την περιβαλλοντική συνείδηση , όσο & την αλληλεγγύη .
Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε οσους συνεχίζουν την δράση της συλλογής καπακιων . Σε λίγες ημέρες θα υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του κοινωνικού Ιατρείου ειδικός κάδος ανακύκλωσης για καπάκια .
Τέλος ευχαριστούμε το Nafpaktianews, για την κάλυψη της σημερινής δράσης .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου