Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Ιδρύεται Συλλόγος πολιτών στην πόλη του Μεσολογγίου με σκοπό την υπεράσπιση όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η 1η συνάντηση πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας και στις κατασχέσεις λογαριασμών , για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία , το δημόσιο και τις τράπεζες .Μετά από συζήτηση αποφασίστικε η ίδρυση του 1ου συλλόγου πολιτών στην πόλη μας με σκοπό την υπεράσπιση όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας , που προκύπτουν από το σύνταγμα , με κάθε δυνατό μέσο , νομικό , διεκδικητικό και κινηματικό .Όπως αναφέρθηκε και στην σχετική εισήγηση "η υπεράσπιση του δικαιώματος στην κατοικία , της απρόσκοπτης χρήσης του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού , της απρόσκοπτης πρόσβασης όλων μας στην περίθαλψη και στα φάρμακα , η υπεράσπιση της απρόσκοπτης πρόσβασης στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και η υπεράσπιση της εξασφάλισης ενός ελάχιστου επιπέδου διαβίωσης , όπως αυτά απορρέουν από το σύνταγμα της χώρας μας , αποτελούν υπέρτατους σκοπούς και στόχους του συλλόγου .
Επίσης βασική ενασχόληση του συλλόγου θα είναι...

η επεξεργασία και διατύπωση των αιτημάτων για κάθε έναν από τους παραπάνω στόχους .
Ορίστηκε προσωρινή επιτροπή η οποία θα προχωρήσει στην προετοιμασία του καταστατικού του συλλόγου καθώς και στην άμεση προετοιμασία της επόμενης στοχευμένης παρέμβασης αυτού για δύο επίκαιρα θέματα , εκείνο των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ , καθώς και της κίνησης για την πληρωμή του 1. 00 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας . Και για τα δύο αυτά θέματα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις .
Επίσης αποφασίστηκε , για την καλύτερη ενημέρωση των μελών του συλλόγου , να δημιουργηθεί άμεσα σχετική σελίδα στο fb.
Ήδη ξεκίνησε η εγγραφή των πρώτων μελών του συλλόγου , διαδικασία που θα παραμένει ανοικτή , με στόχο να αγκαλιάσει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας .

Μεσολόγγι 11/11/2013

https://www.facebook.com/hatzis.michalis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου