Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου 18/10/2017 Δωρεάν σπιρομέτρηση για όλους


Το Κοινωνικό Ιατρειο - Φαρμακείο Ναυπακτίας «όλοι μαζί» , σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας & την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία , θα πραγματοποιησει ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,
Τετάρτη 25/10/2017 στις 9πμ-1 στα γραφεία μας ( Αθ.Νοβα 68 , έναντι φούρνου Κυριτση )
Η απλή σπιρομέτρηση είναι η πιο συχνή εξέταση που διενεργεί ο πνευμονολόγος. Γίνεται με τη βοήθεια του σπιρόμετρου, ενός ιατρικού μηχανήματος που μετράει την ποσότητα και την ταχύτητα με την οποία διέρχεται ο αναπνεόμενος αέρας από τους βρόγχους μας. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να διαγνώσει εάν η διαδικασία της αναπνοής γίνεται με τρόπο φυσιολογικό ή εάν υπάρχει κάποια βλάβη. Είναι μία σύντομη και ανώδυνη εξέταση που διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας -Αντιστεκόμαστε στην κοινωνική & ανθρωπιστική κρίση που έχει δημιουργηθεί ,εξαιτίας των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών , με αλληλεγγύη & αυτοοργάνωση .
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΕΜΒΟΛΙΩΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου