Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση βιβλίου και προβολή ταινίας από το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Ναυπακτίας στις 18 κ 19/11

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 
Το Σάββατο 18/11 στις 8μμ στο βιβλίο καφέ Adagio ( λιμάνι ) ο σκηνοθέτης θα μας «ξεναγήσει» στον χώρο του κινηματογράφου , παρουσιάζοντας το βιβλίο του «Μυστικές Συναντήσεις»
Βέγγος, Κακογιάννης, Γκαζάρα, Σαμπρόλ, Κιτσοπούλου, Nico... 
Στο πρώτο του βιβλίο, ο Δημήτρης Αθανίτης ταξιδεύει στις απροσδόκητες κινηματογραφικές συναντήσεις του. .Συντροφια του ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ & ο Δημητρης Σιουντας
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ συνεχίζει να πηγαίνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ & συναντάται ( ξανά) με τον Δημήτρη Αθανίτη
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11/2017 στις 7μμ προβολή της ταινιας «Η πόλη των Θαυμάτων» στο Τεχνουργειο , με την παρουσία του σκηνοθέτη

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
Κοινωνική Έγχρ. | Διάρκεια: 85'
Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Δημήτρης Αθανίτης με τους: Κατερίνα Διδασκάλου, Λήδα Ματσάγγου, Εκάβη Ντούμα, Δημήτρης Αλεξανδρής

Στην Αθήνα των Ολυμπιακών αγώνων, η μοίρα και η πορεία ανθρώπων από διάφορα μέρη της υφηλίου διασταυρώνεται, παρασύροντάς τους σε ένα απρόβλεπτο κυνήγι της αγάπης.

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης
«Για δέκα μέρες, τον Αύγουστο του 2004, η Αθήνα έγινε το κέντρο του κόσμου. Ανθρωποι από όλο τον πλανήτη ήρθαν για να ζήσουν τη μεγάλη γιορτή. Ανάμεσά τους δυο νεαροί γιαπωνέζοι που έρχονται να παντρευτούν στην Αθήνα των Ολυμπιακών, μια αμερικανίδα φοιτήτρια και ένας νεαρός γάλλος φωτογράφος που γνωρίζονται και ερωτεύονται σε μια ξένη πόλη, ένας αθλητής αντιμέτωπος με τα διλήμματά του, ένας γιάπης που θέλει να αποδράσει από την Αθήνα των Ολυμπιακών αλλά δεν μπορεί, ένας ρώσος που επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά, για να βρει το νεανικό του έρωτα, μια ρεπόρτερ που βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται, ένα κοριτσάκι που ψάχνει καινούργιο πατέρα, μια κοπελίτσα που έρχεται από την επαρχία για να δει από κοντά το είδωλό της. Όλα τα πρόσωπα της ταινίας βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται καθώς οι πορείες τους διασταυρώνονται με τρόπο αναπάντεχο. Σε αυτή την πόλη που σφύζει και πάλλεται, όλα μπορούν να συμβούν.»

Ενίσχυση (εισιτήριο) 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου